30 Μαρτίου 2009

Έρευνα

Επηρεασμένη από τα fashion blogs που παρακολουθώ, ήτοι http://fashionarchitect.blogspot.com/, http://chloeinthesky.blogspot.com/, http://streetgeist.com/ σκέφτηκα ότι επιβάλλεται να γίνει post-αφίερωμα στις αμφιέσεις, a.k.a. στολή εργασίας των νέων δικηγόρων εντός και εκτός Ευελπίδων. Αν δείτε κάποια νέα συνάδελφο να κρατάει το κινητό της σαν να έχει πρεσβυωπία και να στοχεύει αμέριμνη προς το άπειρο, ήτοι προς τη δική σας κατεύθυνση, τότε ναί, είστε ένα από τα ακέφαλα μοντέλα μου. Είτε εσείς είτε η τσάντα σας. Till then.. Viva Zara!

3 σχόλια:

  1. Hello Desperate Young Lawyer- το σαφάρι δικηγόρων ενδιαφέρει και το Streetgeist αν θές βοήθεια με το φωτογραφικό κομμάτι, let us know!

    Cheers

    Alkisti & Aris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλεια η ιδέα σου, ανυπομονώ να δω ακέφαλα σώματα καλοντυμένων δικηγόρων. Με την καλή έννοια, όχι την μακάβρια. Πωπω, too much CSI κάνει κακό τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανεβαίνει ο πήχης!Με κίνδυνο να με ξεμαλλιάσουν, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ!
    P.S. Είχα πάει την Παρασκευή στο κτήριο της Εθνικής Ασφαλιστικής, μετά το πέρας των επιδείξεων, για το πάρτυ και είδα άντρα συνάδελφο, συνομήλικο σε απόπειρα καμοπυφλαρίσματος της δικηγορικής του ιδιότητας με φουλάρι Missoni δεμένο εν είδη "θηλιάς στο λαιμό". Φευ, με αντιλήφθηκε πριν τον απαθανατίσω και έστρεψε αλλού το βλέμμα από φόβο μην γίνει η αναγνώριση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή